PRODUSE PROMOTIONALE

                                             MEMORABILE

                                      PENTRU AFACEREA TA

Servicii
Vineri, 02-06-2023

Cu o bogata experienta in domeniu  agentia  ARTMEDIA PROMO & ADVERTISING
va poate oferii urmatoarele servicii:

+ OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE
O gama variata de Obiecte  promotionale din cele mai cunoscute  colectii internationale
+ SERVICII DE GRAFICA PUBLICITARA
 TIPAR 
    tipar offset - utilaje Heidelberg
    tipar digital - echipamente Epson, Agfa
    print pe plotter - echipamente ENCAD

FINISAJE
    faltuire mecanica
   biguire, brosare
    legare cu spirala metalica

OPERATII SPECIALE
    laminari mate, semimate sau lucioase
    lacuiri totale sau partiale
   aplicari de folio sau timbru sec

PERSINALIZARE OBIECTE PROMOTIONALE
   Serigrafie - este o tehnologie de eronalizarebazat pe folosirea unor cerneluri speciale care permit imprimare a obiectelor din diferite materiale. Cerneala serigrafica se aplica pe suprafata de imprimat printr-o sita serigrafica, devenind rezistenta in timp.Obiecte: pixuri, brichete, ceasuri, calculatoare, materiale textile.
    Tampografie - acest tip de imprimare transfera imaginea din matrita pe obiectul de imprimat printr-un tampon siliconat carefunctioneaza ca o stampila. Acesta se obtine printr-un proces similar cu cel folosit in tipografii. Prin tampografie se pot personaliza articole promotionale cu suprafete curbe (pixuri, ceasuri de birou)
    Sublimare - este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa.
Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare. 

    Termotransfer - este o tehnica de imprimare care consta in aplicarea unei folii de material special, care odata aplicat cu o stampila laser in culori, poate fi transferata pe obiecte la o temperatura mare. Obiecte: reproduceri de poze si sigle, imprimare foto pe textile.
    Gravura laser - este o tehnica de personalizare care consta in introducerea printr-un fascicul a luminii dirijata spre o suprafata, obtinand imaginea dorita. Obiecte: din metal, lemn, piele, sticla etc.
    Broderie - este o tehnica de imprimare ideala de personalizare a articolelor textile realizata cu ajutorul masinilor de cusut. Aceasta tehnica se obtine cu ajutorul scannerului si alcomputerului pentru a pregati imaginea dorita. Masinile moderne de cusut lucreaza automat folosind mai multe culori. Obiecte: articole texile (sepci, tricouri etc).
   Imprimare la cald - tehnica consta in presiunea unei matrite pe obiectul de personalizat- rezultatul obtinut poate fi reliefat in exterior sau in interior. Obiecte: piele si plastic, agende, portofele din piele sau imitatie
   Policromia - CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) este o tehnica de imprimare bazata pe folosirea a 4 culori fundamentale - suprapunerea acestora da posibilitatea obtinerii unei multitudini de tonalitati.

 

 
 

Oferte speciale

Servicii

� PERSONALIZARI OBIECTE PROM
GRAFICA PUBLICITARA
TIPAR
FINISAJE

Clienti

ING ASIGURARI DE VIATA SA
ABN AMRO BANK
LEMARCO SA
DISTRIGAZ SUD SA

Contact

Str. Nicolae Filipescu nr.43,
ap1, sector 2,BUCURESTI
Tel/Fax :
021.300.00.64
    

Produse

AGENDE 2023
CALENDARE 2023
OBIECTE PROMOTIONALE
SISTEME DE EXPUNERE
TIPAR DIGITAL SI OFFSET
SERVICII PERSONALIZARE
CATALOAGE VIRTUALE